Top

BK Braadpan Royal Dutch Oven 24 CM

  • BK Braadpan Royal Dutch Oven 24 CM
  • BK Braadpan Royal Dutch Oven 24 CM
  • BK Braadpan Royal Dutch Oven 24 CM
249,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


BK Royal Dutch Oven, een uniek exemplaar in de keuken. De vorm van de pan is afgeleid van de Yuanbao. Een oud chinees betaalmiddel. Nu is het een geluksmunt, die staat voor welvaart en voorpsoed. Deze zware gietijzeren braadpan is van hoogwaardig 100% gerecycled zuiver ijzer gemaakt. Op de bodem staat een speciale Chinese uitdrukking, dat betekent: "Overal ter wereld houden mensen van lekker eten en drinken; laten we hier met elkaar van genieten!" Het patroon op de keramische deksel is ontworpen door een van de meester-schilders van Royal Delft en voorzien van een prachtige delfts blauwe pauw, een symbool van geluk en schoonheid. 

- Made in holland, Royal dutch oven, een uniek exemplaar in de keuken. Gietijzeren pannen worden vervaardigd in Nederland.
- Koninklijk, Alle kennis en vaardigheden van drie Holandse bedrijven komen samen in dit opvallende product, BK Royal Dutch oven.
- Special design, De vorm van de pan is afgeleid van de YUanbao een oud Chinees betaalmiddel.
- Superieur en duurzaam, deze gietijzeren braadpan is van zeer hoogwaardig 100% recycled zuiver ijzer gemaakt. 
- Origineel delfts blauw patroon, De keramische deksel is voorzien van een prachtige Delfts blauwe pauw, ontworpen door een van de meester-schilders van Royal Delft.
- Keramische druppeldeksel, Het deksel heeft een speciaal "druppelrelief"aan de binnenzijde voor excellent kookresultaat.Artikelnummer: B1851.524
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over